Вівторок, 07 Травня 2024, 16:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальний заклад "Орільський ліцей

Лозівської міської ради Харківської області"

Меню сайту

Головна » 2017 » Травень » 18 » ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО ОБДАРОВАНИХ УЧНІВ
11:34
ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО ОБДАРОВАНИХ УЧНІВ

У середу, 17  травня, в районному будинку культури відбулась урочиста церемонія нагородження  інтелектуально обдарованих учнів.  

   

Гарні побажання і конструктивні поради юним науковцям лунали від Сергія Георгійовича Красноперова, голови Лозівської районної державної адміністрації, Володимира Миколайовича Лаптєва, голови Лозівської районної ради. Опісля вітального слова вони разом вручили спільні грамоти райдержадміністрації та районної ради переможцям  обласних та заключних етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН та мовно-літературних конкурсів. І, найголовнішим подарунком для переможців конкурсних перегонів стала туристична подорож до  європейської країни –Болгарії.

Також   з подарунками привітати юнацтво прийшов Олександр  Георгійович  Неділько, помічник  народного депутата України А.Гіршфельда.

На  святі  начальником управління освіти, молоді та спорту Вікторією Іванівною Бойко  були вручені подарункові сертифікати  вчителям, які підготували переможців  змагань, а батьки учнів отримали подяки за розуміння і підтримку прагнень  їх дітей до знань.

Приємно, що кількість переможців конкурсів, олімпіад цього року значно збільшилася – це свідчить про достойний  потенціал району.

Цього травня заслуженої відзнаки удостоїлось 17 учнів із восьми навчальних закладів.

Не менш очикувана подія була і для вихованців Школи олімпійського резерву. За інтелектуальні таланти дев’ять обдарованих четверокласників  району, які здобули перемогу в районній олімпіаді з математики, української мови та природознавства,  отримали грамоти управління освіти, молоді та спорту.

Гарним подарунком номінантам, усім учасникам свята були пісенні й хореографічні номери юних талантів району.

Попереду нові відкриття і здійснення мрій.  

Нових творчих злетів вам на вершинах її Величності науки.

Переглядів: 353 | Додав: orilkash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz