Четвер, 02 Травня 2024, 15:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальний заклад "Орільський ліцей

Лозівської міської ради Харківської області"

Меню сайту

Головна » 2020 » Вересень » 15 » День фізичної культури і спорту України
10:40
День фізичної культури і спорту України

MyCollages (84).jpg

        В Україні щорічно у другу суботу вересня професійне свято відзначають працівники організацій і установ фізичної культури і спорту, комунальних закладів, громадських організацій, тренери, спортсменів та просто шанувальники спорту.

        11 вересня 2020 року на базі КЗ «Краснопавлівський ліцей» відбулися урочистості з нагоди святкування Дня фізичної культури і спорту України, свята прославлених спортсменів, тренерів, учителів фізичної культури, і всіх, хто просто веде здоровий спосіб життя!

        Присутніх на святі вітали голова Лозівської районної державної адміністрації Андрій Русланович Зассеєв та начальник управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації Вікторія Іванівна Бойко, які висловили слова подяки усім хто культивує та популяризує спорт на Лозівщині та наголосили, що наше спільне завдання – залучати до спортивної зали та на спортивні майданчики якомога більше дітей та молоді.

        Після урочистої частини пройшли змагання з міні-футболу та пляжного волейболу.

У змаганнях з міні – футболу серед старших юнаків І місце посіла команда КЗ «Краснопавлівський ліцей», ІІ місце – команда КЗ «Орільський ліцей». Серед молодших юнаків І місце посіла команда КЗ «Краснопавлівський ліцей», ІІ місце здобула команда КЗ «Орільський ліцей», ІІІ місце команда Орільської філії КЗ «Орільський ліцей».

       У змаганнях з пляжного волейболу серед жінок І місце посіла команда з Харкова у складі Калантаєвської Марії та Пертахії Олени, ІІ місце посіла команда з Краснопавлівки у складі Заворотньої Юлії та Яновської Аліни, ІІІ місце команда з Орільки у складі Грачової Карини та Недбайлової Оксани.

       Усі учасники змагань були нагороджені медалями. Команди – призери кубками, грамотами, волейбольними та футбольними м’ячами.

Переглядів: 192 | Додав: orilkash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz