Субота, 27 Квітня 2024, 08:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальний заклад "Орільський ліцей

Лозівської міської ради Харківської області"

Меню сайту

Головна » 2017 » Жовтень » 14 » До Дня захисника України
15:30
До Дня захисника України

 

З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників в Орільській ЗОШ І-ІІІ ст. до Дня захисника України відбулися різноманітні форми виховної діяльності. Це відкриття Меморіальної дошки колишньому учневі навчального закладу Савченку Василю, який  загинув у м. Іловайськ  Донецької обл. Указом Президента України за мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно), зустріч учнів із воїнами  АТО,  участь у районному святі «Від козацтва і до нині лине слава Україні», де посіли І місце, конкурс малюнків «Ніхто, крім нас», взяли участь у районній волонтерській акції «Привітай захисника України». Учні написали листи-привітання воїнам АТО, зібрали теплі речі та продукти харчування , щоб підтримати їх .

 

Запрошені гості на заходи  - це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі, справжні патріоти України. З глибоким сумом та болем в очах учасник бойових дій у зоні АТО Губський Ю.І. поділився -спогадами, розповів школярам, що пережив за час, проведений в зоні АТО. Відповідаючи на численні запитання учнів, запрошений  воїн намагався у доступній формі розповісти школярам про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство , і про все те, що цікавило дітей. Говорили про військові будні зі сльозами на очах, а в залі панувала тиша…Учні декламували вірші, звучали пісні. Після Лінійки Слави разом з матірю загиблого Савченко О.М. та його родичами вшанували память та здійснили покладання квітів до могили загиблого воїна АТО.

Спогади про минулі події, зустріч з ріднею загиблого воїна  та бійця АТО, участь районному святі  та інші заходи   розчулили учнів, вчителів навчального закладу.

Переглядів: 411 | Додав: orilkash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz