Четвер, 02 Травня 2024, 14:43
Вітаю Вас Гість | RSS

Комунальний заклад "Орільський ліцей

Лозівської міської ради Харківської області"

Меню сайту

Головна » 2019 » Травень » 16 » СВЯТО ІНТЕЛЕКТУ ТА ТАЛАНТУ
13:35
СВЯТО ІНТЕЛЕКТУ ТА ТАЛАНТУ

Свято для обдарованих дітей, що відбулось 14 травня 2019 року в районному будинку культури, стало підсумком роботи учнівських та педагогічних колективів Лозівського району за весь навчальний рік. Воно завжди проходить урочисто, з піднесеним настроєм, із почуттям гордості за наших дітей. За тих, хто з юних років утверджує своєю творчістю, розумом не лише славу своєї школи, а й району та області.

У цей день відзначали учнів, які показали високий рівень знань та стали переможцями й призерами олімпіад з базових дисциплін, конкурсу науково-дослідницьких робіт Малої Академії наук, інших інтелектуальних, творчих та спортивних конкурсів і змагань . Одинадцять юних обдарувань з високим рівнем підготовки принесли 11 найвагоміших здобутків у наш район. Вшановували і їх наставників, які взяли на свої плечі непростий обов’язок навчання дітей, Слова вдячності та подяки тим, хто сіє добро, як щедрий колос, дарує дитячій душі свою любов і знання , що линули з вуст ведучих та гостей свята, це лише краплина у морі вдячності найкращим вчителям Лозівського району.

Дуже добре підмітив народ, що «Від доброго дерева добрий і пагінець одійде, від добрих батька і матері піде й добра дитина», саме тому ми переконані, що наші переможці, юні таланти не досягли б своїх результатів без доброго, теплого материнського серця, без твердої, але люблячої руки батька. Найтепліші привітання та найщиріші побажання,подяки управління освіти молоді та спорту за чуйність, за підтримку, за терпіння, за розуміння були адресовані батькам.

Учні Лозівського району живуть цікавим, насиченим життям. Їм підвладні не тільки вершини науки. Наше повсякденне буття надає величезні можливості збагачувати свій духовний світ. Давно підмічено: коли розширюється коло духовних інтересів людини, то зростає її творчий потенціал. І це прекрасно, адже тоді з лав школярів виходять чудові поети, художники, музиканти. Тому наступними нагороди отримали дев’ять творчо обдарованих вихованців районного будинку дитячої та юнацької творчості за високі результати на обласному рівні. Також відзначені юні спортсмени дитячо-юнацької спортивної школи «Спартанець», які гідно проявляють себе і в підкоренні олімпійських висот.

З вітальним словом до всіх присутніх звернулись почесні гості свята: Ашот Оганесович Керопов, голова Лозівської районної державної адміністрації, Володимир Миколайович Лаптєв, голова Лозівської районної ради, Олег Миколайович Губенко, помічник народного депутата України Анатолія Мусійовича Гіршфельда , Бойко Вікторія Іванівна, начальник Управління освіти, молоді та спорту Лозівської районної державної адміністрації.

Ми ще і ще раз переконалися: нам є ким пишатися, до чого прагнути і куди рости. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, вчительської та батьківської громади, а ще велике бажання бачити свого учня, свою дитину успішною, потрібною людям і суспільству.

Учні , вчителі, батьки та гості покидали зал із посмішками на обличчях. Адже на цьому святі, окрім нагород, кожен отримав в додачу гарний настрій і відчув себе потрібним і неповторним.

Переглядів: 346 | Додав: orilkash | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz