За період з 02 лютого по 15 лютого в закладі
Проходили такі заходи:
- Участь у «Конкурсі від Євгена Клопотенка».
У період з 03.02 по 13.02 у шкільній їдальні кухарі готували блюда за новими рецептами від Євгена Клопотенка. До вибору рецептів для нового меню були залучені кухарі, батьки, педагоги та учні закладу. Вибір рецептів відбувався за такими характеристиками:доступність складових для приготування страв, використання сезонних овочів, новизна страви (страва ніколи не готувалася у шкільній столовій).
У закладі було запроваджено два меню: одне меню представлене на конкурс по ліцею (опорний заклад), інше меню представлене по філії.
Учні закладу та їх батьки підготували міні проекти та газети: «Піраміда харчування», «Здорова їжа», «Вітамінний марафон», «Правила харчування у столовій», «Здорове харчування». Крім того батьки разом з дітьми виготовили маленькі ікебани з часнику та перцю, якими прикрасили столи. Учні старшої школи розробили рекламу чотириденного меню та зняли відеоролики, на яких президент школи розповідав про меню, особливості та смакові якості блюд. Запропонованих у меню шкільної їдальні. Учні разом з батьками вивчали історію походження страв, включених до меню Євгена Клопотенка. Для найменших школярів, учнів 1-го класу відбулася екскурсія до шкільної столової.
- Крім того було продовжено роботу за методикою В.П. Базарного (організація освітнього процесу в режимі зміни рухових поз)
- До Дня безпечного Інтернету учні школи знайомилися з правилами Інтернет - етики та Інтернет – безпеки та для учнів 8-11-х класів було проведено веб-квест: "Як бути обачним та пильним під час роботи в мережі Інтернет, уміти себе захистити і водночас не втрачати ввічливість та сміливість
|